2014tfdkev
7. november 2017 kl. 13.00 til 17.00 holder den italienske psykolog Tiziana Filippini, fra Reggio Emilia, foredrag på Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup.

I Reggio Emilia har dokumentationen stor betydning for institutionernes ide om at lære sammen med børnene og forstå relationen mellem undervisning, læring og forståelse.

Når børn og voksne arbejder med projekter i Reggio Emilia, er dokumentation et af udgangspunkterne for planlægning, tilrettelæggelse, den fælles refleksion og processen i et projekt.

Dokumentationen, samtalen og nysgerrigheden i forhold til det der sker i et projekt og i det pædagogiske arbejde, er vigtige elementer for både børn og voksne.

I oplægget vil Tiziana Filippini give eksempler på, hvordan dokumentation kan ændre, udvikle og fastholde fokus i undervisningskontekster, når de fyldes med viden og overvejelser.

Tiziana Filippini vil give eksempler fra projekter, hvor både børn og voksne benytter sig af dokumentation og tager sig tid til refleksioner, når de skal have svar på det der undrer og udfordrer.

Tiziana Filippini har mange års erfaring som pædagogisk konsulent for institutionerne i Reggio Emilia.

Tiziana har desuden været tovholder i udviklingsarbejder, der har beskæftiget sig med overgangen fra daginstitutionerne til folkeskolerne i Reggio Emilia.

Derudover har Tiziana Filippini taget del i en række internationale forskningsprojekter og konferencer.

Foredraget vil blive tolket til dansk af professor Jørn Moestrup.

Pris per person kr. 500,00 inkl. kaffe/te.

Foredraget holdes hos Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, Hellerup.

Benyt venligt denne formular ved tilmelding.

Centrér kort

Få kørselsvejledning